Get Adobe Flash player

Gent gran

Gimnàstica Suau i Expressió Corporal

Especialitzada en el manteniment físic en general: moviment articular, tonificació, estiraments...

Emprant material recreatiu, la gimnàstica suau ens ensenya a flexibilitzar els músculs i les articulacions aconseguint un millor confort en el dia a dia de les persones.


Gimnàstica mental

Les activitats de gimnàstica mental estan enfocades a millorar la concentració, la comprensió i la memòria.

A mida que ens fem grans comencem a tenir la sensació que perdem la memòria i en realitat el que disminueix és la nostra capacitat d’atenció i precisament és la funció més important per recordar.

Treballar de forma organitzada, augmentar la capacitat d’aprenentatge, adquirir efectivitat en el treball mental... són els objectius bàsics que pretenem desenvolupar mitjançant la nostra tasca envers la gent gran.

Ioga

El Ioga procura l’evolució física, mental i espiritual de la persona.

Mitjançant un tracte atent i personalitzat plantegem un seguit d’exercicis adaptats al nivell dels practicants buscant aconseguir un ràpid nivell de benestar. No oblidem que el ioga allibera, activa i regularitza els canals per on circula la força vital, aconseguint l’equilibri del cos i de la ment.

Excursions: Activitats a l'aire lliure

Aquesta activitat està pensada perquè la gent gran participi en sortides culturals i d’oci. A més de passar-s’ho molt bé, amb aquestes sortides ajudem a les persones grans a desenvolupar les seves capacitats socials i a enriquir el seu dia a dia.

En aquestes sortides es realitzen les següents activitats: passejades, sortida cultural i d’oci, esmorzar i dinar, descoberta de l’entorn, activitats i jocs a l’aire lliure.

Totes les sortides es realitzen dins el territori català i la durada pot ser de mig dia o d’un dia sencer.